Hoppa till innehåll

Nigella Lawson – gastronomins gudinna

14/12/2010

Nigella Lawson, vad kan man säga? En underbar kvinna som vet hur mat skall lagas. Inget tramsande här inte utan med enkel, trendig och god mat förför hon tittare världen över. Allt präglat av hennes oemotståndliga charm och elegans. Fortsätt förför mig Nigella, allt är tillåtet!

Nigella Lawson. Nigella Lawson är kock, journalist, författare och är känd för sina TV-produktioner Nigella Bites och Nigella Express. Hon har också publicerat ett antal storsäljande kokböcker. Se där en kvinna som vet hur en slipsten skall dras.

Hon är en efterfrågad kock och skribent, upptagen mor och hustru och hon vet hur bra, vällagad god mat ordnas snabbt och lätt.

Hon lagar mat i högt tempo och låter sig inspireras av mat från hela världen. Av Nigellas program kan vi alla ha något att lära.

Hon har erövrat allas hjärtan, även mitt! För alltid har denna enastående kvinna en plats hos mig. Åh, Nigella!

Gå till Nigellas officiella hemsida för att låta dig förföras och inspireras!

Liten konkurrens

Nigella Lawson.Många av de kockar som dyker upp i tv-rutorna står sig slätt mot denna underbara kvinna. Med en fräschör och elegans som är få förunnat lagar Nigella mat som även den mest kräsne av oss måste kapitulera inför.

Nu är det inte enbart kockar som har en hel del att lära av Nigella Lawson. Det finns många andra som kanske skulle ta in ett och annat av det som hon förmedlar.

Nigella är en härlig kombination av kvinnlig sensualism, skönhet och professionalitet som har tagit henne till framgång och oberoende!

Nigella Lawson – en förebild

Hon är, eller borde vara, en förebild för många av de svenska mediepilska TV-kockar som dyker upp i tid och otid. De har mycket att lära. Nigella är så pass professionell Nigella Lawson. att hon inte behöver använda svordomar, hög röst eller marknadsföra sig som naken för att framhålla sin matlagning. Det kan ”kockarna” som huserar i de lägre divisionerna göra.

Dessa kockar bör kanske också reflektera lite över vad som gör Nigella så bra. Det räcker nu inte att bara vara svettig, ha en krog vid vattnet, hångla med kommunpolitiker eller låta släkten ta en och annan konkurs. Sådant uppträdande innebär inte att man är en duktig och professionell kock. Tack och lov!

Synd bara att flera svenska tv-kanaler ännu inte insett detta. Men det är klart, gratis är som bekant väldigt gott. Matlagning är nu trots allt inte den avancerade vetenskap som flera svenska kockar vill göra gällande. Kan du läsa en manual så kan du läsa ett recept och laga mat.

En smart kvinna

Fram för fler kvinnor som Nigella! Det är denna typ av kvinnor som behövs för förgylla allas vår tillvaro. Andra avundsjuka tv-kockar må tycka vad de vill men hon är absolut i en klass för sig!

Hon visar i sina program på smarta genvägar och tidssparande åtgärder utan att ge avkall på kvalitet, Recepten är ofta enkla och snabba och med liten ansträngning  uppnås bra resultat.

Nigella Lawson.Och som den smarta kvinna hon är inser Nigella att tiden är en bristvara men att det inte behöver betyda att man inte kan äta gott. Följer du hennes råd blir du säkert en både mätt och lycklig människa!

Att den gastronomiska gudinnan Nigella Lawson är förtjust i både mat och underhållning döljer hon inte. Här ser vi en intelligent, professionell vacker kvinna som vet hur mat skall lagas. En förebild för kockar, och en hel del kvinnor, runt om i världen!

Åh, Nigella!.
Garm

Annonser

From → Mat och dryck

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s